Oldal tetejére

IMRe épületgépészet mérésadatgyűjtő rendszer egy mérőkörrel

emonitor vízmérő
emonitor vízmérő

Az emonitor egy digitális épületgépészeti mérésadatgyűjtő rendszer. Az alap készülék egy mérőkörrel szerelt. Ez lehetővé teszi egy előremenő és egy visszatérő hőmérséklet mérését. Ugyanezen a "körön" rendelkezésünkre áll egy tömegárammérés is . Ezekből az adatokból, fűtési-, hűtési- vagy akár víz fogyasztási adatok mérhetők.

Az emonitor szoftver része Androidra ingyenesen letölthető a Google Play áruházból....

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Jooo.android.PasszivhazVezerlo

VIGYÁZAT ! A demo programverzió erőszakos, nem hagyja aludni az Androidot, hiszen akkor adatvesztés következne be a mérés során, ezért javasoljuk, hogy megtekintés, kipróbálás után töröljék a tabletről vagy okostelefonról ezt az alkalmazást. Hibát nem fog okozni, csak éppen mindig a képernyőre erőszakoskodik, hogy az aktuális mért adatokat megjeleníthesse (hiszen ez a dolga).

Mérőeszközeinket a széles körű alkalmazhatóság érdekében úgy készítettük el, hogy az egy-körös méréstől egészen nyolc független mérőkörig tetszőleges összeállításban lehet üzembe helyezni. Mérőkörönként hőmérséklet és térfogatáram, valamint C.O.P. (hőszivattyú jóságfok) mérésre készítettük fel az eszközöket. Így az alábbi mérésekhez ajánljuk: - fűtés - használati melegvíz - napelem - napkollektor - hőszivattyú - talajkollektor vagy talajszonda.